AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yeşil mercimek görmek

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, büyük zararlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak geçim derdi çekmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek vermek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek verimli işlere gireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir