AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek

Kahve falında yeşil mercimek

Kahve falında yeşil mercimek verilen kararların geri çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, fikirlerinin çatışacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek hayırlı kararlar alacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak hem yeni yerler göreceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir