AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek yıkamak

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yolmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek ün sahibi olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yemek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek ayıklamak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir