AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayata küseceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek yemek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek kişinin sıkıntılarından arınacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ün salacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mercimek görmek işbirliği içinde olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir