AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek vermek

Kahve falında yeşil mercimek vermek

Kahve falında yeşil mercimek vermek büyük zararlara uğrayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek vermek gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında yeşil mercimek yemek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek vermek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek yolmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek yıkamak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir