AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze nohut yolmak

Kahve falında taze nohut yolmak

Kahve falında taze nohut yolmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında taze nohut yolmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında taze nohut yolmak hayatının güzelleşeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze nohut yemek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, alım gücünün artmasına rivayet eder.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek inancından sapacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında taze nohut görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut yolmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut yolmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir