AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze nohut yediğini görmek

Kahve falında taze nohut yediğini görmek

Kahve falında taze nohut yediğini görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında taze nohut yediğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Kahve falında taze nohut yolmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Kahve falında taze nohut yemek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında taze nohut görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir