AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze nohut görmek

Kahve falında taze nohut görmek

Kahve falında taze nohut görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında taze nohut gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında taze nohut yolmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet eder.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze nohut görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet eder.

Kahve falında taze nohut yemek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut çuvalı görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav nohut yemek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir