AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nohut yolmak

Kahve falında yeşil nohut yolmak

Kahve falında yeşil nohut yolmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kısmetli bir işe atılmaya, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil nohut yolmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil nohut yolmak anne duasının açılacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut yolmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında taze nohut yolmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil nohut almak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil nohut görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil nohut topladığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil nohut yemek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir