AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze nohut yemek

Kahve falında taze nohut yemek

Kahve falında taze nohut yemek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze nohut yemek gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Kahve falında taze nohut yemek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taze nohut yolmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında taze nohut görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Kahve falında nohut yemek görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav nohut yemek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir