AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yeşil nohut görmek

Kahve falında taze yeşil nohut görmek

Kahve falında taze yeşil nohut görmek gelecekte yüzünün güleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında taze yeşil nohut gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze nohut görmek kısmetsizlik yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında taze nohut yemek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze nohut yolmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut topladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil nohut yemek toparlanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir