AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut yemek görmek

Kahve falında nohut yemek görmek

Kahve falında nohut yemek görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında nohut yemek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında nohut pilav yemek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut yemeği görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ nohut yemek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında etli nohut yemeği görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz nohut yemek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında nohut yemeği yaptığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohutlu et yemek istediklerini elde etmeyi başaracağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir