AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav nohut yemek

Kahve falında pilav nohut yemek

Kahve falında pilav nohut yemek uykusuz geceler yaşanacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında pilav nohut yemek gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Kahve falında pilavlı nohut yemek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında pilav ve nohut yemek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu pilav yemek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut pilav yemek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine yorulur.

Kahve falında pilav nohut yemek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret etmektedir.

Kahve falında nohut ve pilav görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir