AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek

Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek

Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek korkularından kurtulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nohut yediğini gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişirilmiş etli nohut yediğini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil nohut toplamak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil nohut yemek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir