AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, dertlerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, işlerin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilav yemek işlerin büyük kazanç getireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek borçlarının azalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut ve pilav görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında pilav ve nohut görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Kahve falında pilav üstü nohut görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında pilav nohut görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir