AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, borcunun da hafifleyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek fakirlikten kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hacetinizin giderilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye ayıklamak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye pişirmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir