AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, saygın biri haline geleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında fasulye ayıklamak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik ayıklamak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan ayıklamak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kazancın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin ayıklamak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil biber ayıklamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir