AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye ayıklamak

Kahve falında fasulye ayıklamak

Kahve falında fasulye ayıklamak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, bir ömür olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye ayıklamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye ayıklamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak yüzünün de yerlere düşeceğine, zahmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine tabir olunur.

Kahve falında taş ayıklamak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işarettir.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir