AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye yediğini görmek

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında taze fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında taze fasulye görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, insanların hayranlığını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye yemek işlerin düzene gireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek hem eğleneceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sorununu kolayca çözeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir