AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yeşil fasulye görmek

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye yemeği yapmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir