AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, talihin yüze güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak kalbinin küt küt edeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek sorunların birbiri ardına geleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir