AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye ayıklamak

Kahve falında taze fasulye ayıklamak

Kahve falında taze fasulye ayıklamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek işinde en iyisi olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye ayıklamak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işarettir.

Kahve falında taze fasulye pişirdiğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet eder.

Kahve falında taze fasulye pişirmek maddi zarara uğrayacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli taze fasulye yemek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir