AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye pişirmek

Kahve falında taze fasulye pişirmek

Kahve falında taze fasulye pişirmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında taze fasulye pişirmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek isteklerinize kavuşacağınıza, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında taze fasulye pişirdiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize alamet eder.

Kahve falında taze fasulye pişirmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında taze fasulye görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında etli taze fasulye görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye pilav yemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına inanılır.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir