AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş bezelye görmek

Kahve falında pişmiş bezelye görmek

Kahve falında pişmiş bezelye görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin rahat nefes alacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye görmek hırsızlık yapacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet eder.

Kahve falında bezelye yemek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye ekmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine yorulur.

Kahve falında kıymalı bezelye görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bezelye görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak sevap işleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir