AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurta görmek

Kahve falında tavuk yumurta görmek

Kahve falında tavuk yumurta görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, daima zinde ve genç kalacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında tavuk yumurta görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yönetici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kişinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir