AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında tavuk ve civcivleri gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek moralinin bozulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuklu civciv görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir