AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek hatalarını fark edeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk civciv görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tavuklu civciv görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir