AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk altında civciv görmek

Kahve falında tavuk altında civciv görmek

Kahve falında tavuk altında civciv görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk altında civciv gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek maddi açıdan ferahlayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulmaktadır.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir