AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurta toplamak

Kahve falında tavuk yumurta toplamak

Kahve falında tavuk yumurta toplamak elinin darlığa düşmeyeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek anlaşmalardan cayılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası almak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çalıştığı yerde amir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak mal mülk sahibi olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir