AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir