AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak çok büyük zararlar edileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, şansının geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek kendi işini açacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir