AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek vaaz ve nasihate, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet eder.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek alim ve bilge insan olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civcivler görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir