AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk civciv görmek

Kahve falında tavuk civciv görmek

Kahve falında tavuk civciv görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, hoşluk içinde olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, şan şöhret kazanacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk civciv gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işarettir.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuklu civciv görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir