AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve kedi görmek

Kahve falında tavuk ve kedi görmek

Kahve falında tavuk ve kedi görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve kedi gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında tavuk ve kedi görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ve tavuk görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi tavuk görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş tavuk görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu tavuk görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav ve tavuk görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir