AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve tavuk görmek

Kahve falında kedi ve tavuk görmek

Kahve falında kedi ve tavuk görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, mal mülk kazanacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve tavuk gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Kahve falında kedi tavuk görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ve tavuk görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk ve kedi görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında yoluk tavuk görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk yemeği yediğini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sıkıntıların azalacağına yorulur.

Kahve falında tavuğun yumurtlaması görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk tüyü görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir