Kahve falında kurtlu tavuk görmek

Kahve falında kurtlu tavuk görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, kazançlı işler yapılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tavuk gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında kurtlanmış tavuk eti görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kurtlu tavuk görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu tavuk yemek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kurtlanmış tavuk görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt tavuk görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında canlı tavuk kesmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tavuk görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top