AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, durulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek bol rızık sahibi olunacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek yüzlerin asılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir