AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav ve tavuk görmek

Kahve falında pilav ve tavuk görmek

Kahve falında pilav ve tavuk görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav ve tavuk gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Kahve falında tavuklu pilav pişirmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, elinin darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında pilav tavuk yemek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk pilav yemek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuklu pilav yemek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve pilav görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında pilav ve tavuk görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir