AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş tavuk görmek

Kahve falında donmuş tavuk görmek

Kahve falında donmuş tavuk görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş tavuk gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında donmuş tavuk görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında don hediye almak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş birini görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında donmuş yumurta görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş çiçek görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında don görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında don giymemek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir