AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tavuk görmek

Kahve falında kedi tavuk görmek

Kahve falında kedi tavuk görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında kedi tavuk gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında kedi ve tavuk görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve kedi görmek çevresinin genişleyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tavuk görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, güzel bir haber almaya işarettir.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk tutmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve pilav görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuktan kaçtığını görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek büyük üzüntüler olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir