AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Kahve falında tavuk kafası görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek işinde itibar edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet eder.

Kahve falında kafasız tavuk görmek huzursuzluk yaşanacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulur.

Kahve falında tavuk kafası koparmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına yorulur.

Kahve falında pişen tavuk görmek çirkin sözler işitileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında tavuğu tutmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir