AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz tüyü yolmak

Kahve falında kaz tüyü yolmak

Kahve falında kaz tüyü yolmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kaz tüyü yolmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz tüyü görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Kahve falında kulak tüyü yolmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak aşının da çoğalacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir