AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk suyu çorba içmek

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, tecrübelerini aktaracağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu içmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk çorbası görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında mercimek çorba içmek daha fazla mal sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek maddi sıkıntıların biteceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir