AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk suyu içmek

Kahve falında tavuk suyu içmek

Kahve falında tavuk suyu içmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kötü duygularından arınacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu içmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu içmek kazançlı çıkacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, uygulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk suyu görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına inanılır.

Kahve falında tavuğa su vermek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek kendisine kızacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında su içen tavuk görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir