AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk çorbası görmek

Kahve falında tavuk çorbası görmek

Kahve falında tavuk çorbası görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk çorbası gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk çorbası görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen birine çorba vermek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı çorbası görmek en yukarılara çıkacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba dökmek ne yapacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir