AnaSayfa / Genel / Kahve falında paça çorbası içmek

Kahve falında paça çorbası içmek

Kahve falında paça çorbası içmek maddi zarar edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında paça çorbası içmek gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek işinin aksayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında paça çorbası görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Kahve falında paça çorbası yapmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında kelle paça içmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir