AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası gördüyseniz:

  • Yeni iş bağlantıları farklı yönde ilerlemenize sebep olabilir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek bir işe soyunacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk çorbası görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında su içen tavuk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir