AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk çorbası yapmak

Kahve falında tavuk çorbası yapmak

Kahve falında tavuk çorbası yapmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işarettir.

Kahve falında tavuk çorbası görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek canının ve malının garantide olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Kahve falında tarhana çorba yapmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulur.

Kahve falında çorba servisi yapmak çok dikkat çekeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalet eder.

Kahve falında un çorbası yapmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir