AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde tavuk görmek

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek evine haciz geleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tavuk gördüyseniz:

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek makama ve rızka sahip olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde tavuk görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tavuğa su vermek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu içmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içen tavuk görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir