AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içen tavuk görmek

Kahve falında su içen tavuk görmek

Kahve falında su içen tavuk görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içen tavuk gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında su içen tavuk görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk suyu görmek yeni bir adım atılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk suyu içmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tavuğa su vermek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir